Villeneuve krytykuje Kubicę

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Zamieszczone przez bartolini1978
    Zamieszczone przez Arti23
    pit stop"
    Pewnie koniec składania deklaracji podatkowej
    AAAAAAAAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHHAHAAA :kciukgora
    i juz cie lubie
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• MiKruS
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7976

Jest jeszcze jedna rzecz irytujaca w kubicomanii.

Media, które na nią zapadły i które zachowują się jakby wszystkich interesował jedynie Kubica i zaden inny zawodnik nie ma znaczenia... :evil: :evil:

W weekend byłem w miejscu gdzie odbiera tylko TVP 1 i 2 oraz Polsat.

Przez caly weekend ze wszystkich stacji TV i radiowych dowiedziałem się jedynie, ze Kubica był 9-ty w el. i 12-ty w wyścigu. Zupełnym mimochodem rzucone było, ze pole postion zajmie Massa (i to nawet nie w każdym newsie to było!!!!!). Dopiero wczoraj łaskawcy stwierdzili, ze chyba warto podawac kto wygral wyścig, no i nawet zdobyli się na info, ze Heidfeld był za Kubicą. :P

Schymacher i Alonso, czyli zawodnicy, którzy walcza bezpośrednio o tytul widocznie nie jechali, bo nikt się o nich nawet nie zająknąl. Musialem dzis sprawdzic w necie… :evil:
      TDI 205PS

Komentarz

• bartolini1978
        Elegance
        • 2006
        • 755

MiKruS, Dobrze ze nie oglądałeś transmisji na Tv4 bo jak słuchałem tych wspaniałych panów to mi się ….. a nie będę brzydko pisał na forum.

Komentarz

• Hanz2k
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 522

A ja miałem przyjemność oglądać GP Turcji w Hiszpanii. Z resztą tam poakazali całą sobotę na torze czyli GP2 również. Polecam uwadze gościa z GP2 nazwiskiem Hamilton z Wielkiej Brytanii. Gość łoił wszystkich jak chciał. Co do F1. Masakra generalnie transmisja wyglądała na zasadzie Fernando 1/3 transmisji (zresztą końcówka z Szumim była genialna), Pedro 1/3 transmisji (De La Rosa) i reszta świata W TYM co ważne Kubica (to dobrze że jest zauważany przez innych komentatorów).
          Hanz2k
          1,8 T by MT
          :admin: bo nie użyłem Szukaj

Komentarz

Pracuję...